Cautare

438 de rezultate pentru "jean paler" (2.72 secunde)
"Compania va aduce 30 de noi destinatii, mai ales prin conexiunile pe rutele interne", a declarat presedintele Air France-KLM, Jean-Cyril Spinetta, prezent la conferinta.Operatorul român a început, în urma cu mai multi ani, negocierile în vederea aderarii la SkyTeam, alianta formata din 11 operatori aerieni, precum Air France, Delta Air Lines, Alitalia, Aeroflot, Aeromexico, KLM, Continental Airlines si Czech Airlines.
Presedintele BCE, Jean-Claude Trichet, a spus saptamana trecuta ca nu este exclus ca, dupa o analiza atenta a situatiei, dobanda cheie sa creasca cu putin.
La randul lui, in numele grupului PPE-DE, Jean-Pierre Audy (Franta) a solicitat crearea unui instrument comunitar care sa asigure stabilitatea anuala a pretului energiei, astfel incat "oamenii sa poata planifica schimbari majore de preturi la energie, fara a fi expusi la fluctuatiile zilnice datorate speculantilor".
Surse judiciare au declarat ca în prezent se afla în curs de desfasurare procedura de instituire a masurii sechestrului pe averile persoanelor puse sub învinuire de procurorii DNA în acest dosar.Vizati de ancheta DNA în dosarul transferurilor internationale din fotbal sunt impresarii Ioan Becali, Victor Becali si Gheorghe Popescu, patronul clubului Rapid - Gheorghe Copos, avocatul Sica Puscoci, fostul director al FC Otelul Galati - Mihai Stoica, presedintele executiv al lui Dinamo - Cristian Borcea, fostul presedinte al lui Dinamo - Mircea Stoenescu, presedintele Gloriei Bistrita - Jean Padureanu si actionarul clubului Dinamo - Gheorghe Netoiu.În ultimele luni, atât cei împotriva carora s-a început urmarirea penala, cât si fosti sau actuali presedinti de cluburi au fost audiati de procurorii anticoruptie.
Scrisoarea, semnata de directorul general Jean Luc Demarty si adresata lui Alice Batu, ofiter de autorizare din Ministerul Finantelor, anunta sistarea platilor pentru 2008 pe programul SAPARD, in urma unor deficiente semnalate de misiunea de audit care s-a aflat in Romania in perioada 3-10 iunie.
Punerea pietrei de temelie a Centrului a avut loc in prezenta presedintelui Traian Basescu, a premierului Calin Popescu Tariceanu, ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, a directorului Automobile Dacia, Francois Fourmont si a directorului general adjunct Inginerie si Calitate al Renault Jean-Louis Ricaud.
Bombardier Transportation ar putea incheia pana la sfarsitul anului un parteneriat cu unul din producatorii romani de material rulant pentru dezvoltarea unor proiecte, a declarat, miercuri, Jean Berge, vicepresedintele companiei pentru Europa de Sud-Est si Romania.
Groupama si-a luat un angajament important fata de piata din Romania prin achizitionarea celor trei companii de asigurare si este pregatita sa participe activ la dezvoltarea pietei locale", a declarat, joi, Jean-FranIois Lemoux, directorul general al Groupama International.
Referitor insa la instituirea unei taxe pentru utilizatorii infrastructurilor care sa rezolve problema congestiei, consider ca aceasta propunere ar trebui studiata mai aprofundat, avand in vedere ca nu depinde in mod exclusiv de autovehicule, ci mai cu seama de capacitatea statelor membre de a-si planifica si realiza eficient infrastructurile teritoriale, la nivel regional si local", a declarat democrat-liberalul doljean Marian Jean Marinescu, vicepresedintele PPE-DE.Acesta a promis ca va urmari indeaproape evolutia negocierilor dintre parlament si consiliu si va sustine, in a doua prezentare a propunerii de directiva in parlament, eliminarea taxei de congestie, informeaza un comunicat de presa al eurodeputatului.
Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a spus ca si-ar dori un sistem bancar care sa sprijine real mediul economic, sa fie disciplina bancara si nu o discrepanta asa de mare la nivel de salarizare intre banci si agentii economici.
Nu vor lipsi nici parlamentarii de Dolj, europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, alte personalitati politice. Au fost incheiate parteneriate media cu TVR Craiova, Radio Oltenia si Gazeta de Sud, alaturi de Agentia Nationala de Presa BTA, Bulgarian National TV, ziare din Vidin.
Mai departe, in duel cu Marian Galiceanu pentru loturile 118 si 119 a intrat si firma JTA Trans Group SRL, administrata de Alina Tucan, sotia lui Jean Paul Tucan (foto), liderul liberal din Navodari.
Daca pana acum la licitatiile organizate de TSP Ecoterm Navodari oameni de afaceri ca Jean Paul Tucan sau vedete precum Mihai Traistariu se calcau in picioare pentru achizitionarea terenurilor mult visate de la malul marii acum interesul acestora a scazut brusc.
Seful diviziei pentru Europa a FMI a sustinut pozitia presedintelui Bancii Centrale Europene, Jean-Claude Trichet, care a declarat ca nu este momentul oportun ca institutia financiara a zonei euro sa renunte la masurile de sprijinire a sectorului financiar.
Anul 2009 a presupus continuarea investitiilor noastre prin deschiderea de noi magazine, continuarea si dezvoltarea unor noi proiecte pentru optimizarea SCM (Supply Chain Management), lansarea companiei de marci si o comunicare mai eficienta cu clientii nostril, prin continuarea programelor de fidelizare si a campaniilor publicitare", a spus Jean Marc Givert, Manager Corporate Project real, - International.
De asemenea, segmentul echipamentelor a avut o cadere de 75,9%, la 261,16 milioane de euro", a declarat, marti, intr-o conferinta, presedintele ALB, Jean-Claude Boloux.
Pe locul doi este guvernatorul bancii centrale din Hong Kong, Norman Chan, care castiga 774.000 de dolari (aproape 579.000 de euro), iar pe trei este Jean-Claude Trichet, seful Bancii Europene Centrale, care ia anual peste 482.000 de dolari (360.000 de euro).
Poetul Adrian Paunescu, actorii Jean Constantin, Rodica Tapalaga, Horia Serbanescu, Toni Tecuceanu, cantaretii Madalina Manole, Roxana Briban, Nicolae Magureanu sunt doar cateva din vedetele care au parasit scena vietii in 2010 pentru a trece in eternitate.
Situatia din Grecia s-a inrautatit semnificativ in ultimele zile, de la zvonurile potrivit carora FMI s-ar putea sa nu mai acorde guvernului de la Atena urmatoarea transa de bani, pana la declaratia oficiala a sefului Eurogrup, Jean-Claude Juncker, informeaza adevarul.ro.
Mircea Badea a comentat, in editia de luni seara, pe tema scenei care s-a petrecut imediat dupa terminarea meciului de box dintre romanul Lucian Bute si francezul Jean Paul Mendy, cand spectatorii au huiduit-o pe Elena Udrea, ministrul Turismului.
google-analytics.com